Blogverem #5

Hát most nagyon kedvem sincs írni, meg témám sincs, mert a ma egy nagy csalódás lett. Egész héten vártam, hogy itthon legyek nyugiban, semmi kötelezettséggel, és a ma délután pont ilyennek ígérkezett - aztán lett belőle egy uncsi háziasszony nap, takarítás, felmosás, főzés, de hát ez annyira unalmas, ezt nincs kedvem fejtegetni. És semmi jóérzéssel nem járt, hanem csak ilyen OK, kipipáltuk a kötelező elemet. És asszem csak annyi a csalódás, hogy fázom, nincs magasan az energiaszintem a tisztaságtól (jó, mondjuk rend nincs, attól szokott jobban), még dolgozni kellene picit, de csak tologatom.

Egyik túrán arról beszélgettünk röhögve, hogy a férfiak mikről számolnak be a napi telefonokban (párkapcsolat jellegű férfiak, nem a random / haver kategóriába tartozók), hogy elmondják, hogy mit ettek ebédre, hogy mennyire büszkék tudnak arra lenni, hogy kiteregettek - na és ettől mi nők mind teljesen agyfaszt kapunk, hogy heló, ez a mindennapi élet része, minden nap 1-2-10 ilyen jellegű dolgot megcsinálunk, mégsem újságoljuk nagy büszkén. Engem azzal kifejezetten ki lehet kergetni a világból, amikor valaki a napi kapcsolódás részeként elmondja minden nap, hogy mit evett ebédre, ez egyszerűen nem érdekel. Mondja el, ha valami különös, vagy nagyon finom, vagy valami extra történt, de hogy sárgaborsófőzeléket evett, ami kicsit csomós volt - hát na ne. (Lehet, ilyenek miatt vagyok egyedül...)

Az édességért továbbra is ölni tudnék, és megvolt reggel a nemfinom kávé is krémes mandulatejjel (az első korty még gondolkodott kicsit, hogy visszajön), a rizs először odaégett, majd kiderült, kukacos - na szóval, ez egy ilyen nap volt, de legalább méltó a veremhez.


Ami viszont jó volt:

- továbbra is nagyon örülök, hogy ennyi mindenki ír, fellendült a blogfalu :)

- a takarításhoz a Sex Education 4. évadának zenéit hallgattam, csudajók

- megkaptuk a kirgiz úti videót, az egyik csaj végig filmezett GoPro-val és nagyon jó volt visszanézni, újra ott lenni lélekben (meg már teljesen le is mondtunk erről a videróról)

- beüzemelődtek a fényfüzérek és az illatgyertya, éljen a kuckózás!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

hétvége

nehéz

1 hét, 1 hónap, 1 év